kiLL
05-14-2008, 11:47 PM
do?unun en do?usunda bir ?ehir ve o ?ehirin kenarda kalan mahallelerinden birinde bir ta? y???n? üerinde çocuklar oturmu? ne oynayacaklar?na karar veriyorlar, biri teklif sunuyor:
hadi sava? oynayal?m sen dü?man ol ben terörist... evet ?imdi 5 dakika kadar dü?ünelim ve cevap verelim sorulara:
1: bir çocuk oyun olarak neden sava? oyununu seçer?
2: bir çocu?un hemde 6-7 ya?lar?nda bir çocu?un haf?zas?nda neden terörist kelimesi bulunur?
3: bence en vahimi; bir çocuk bir oyunda bile olsa neden terörist olmak ister???
4: kan döken, kad?n çocuk demeden öldüren insanl?k d??? bir varl??a özenti neden? neden?neden?
5: bizler çocuklar?m?z? neden insan sevgisiyle yeti?tirmiyoruz?
6: "neden senin deden bu vatan için ?ehit oldu" cümlesini neden unuttukta çocuklar?m?z terörist olmaya özenir oldu?
bu özenti niye. bu saçmal?k neden???
benim akl?m bu mant??? anlayam?yor... bir çocu?u terörist olmay? özendiren nedir? bana biri anlats?n lütfen...
ilgili yaz?lar
gönderme... ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (2)
el kaide facebook'u izliyor ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (6)
Wikipedia ; Bölücü 'mü !? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (15)
çocu?um bilgisayar ba??ndan kalkm?yor mu diyo ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (2)
Çocuklu?a dönü? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (1)
Bi'daha ! ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
çocuklar? internette koruma amaçl? oyun ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
Atl?kar?ncay? kim sevmez ki? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
bu yaz? agabey04 ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) taraf?ndan bildirgec.org adresli sitede yay?mlanmak üzere yaz?lm??t?r. kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz.
etiketler: terörizm ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), terör ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), terörist ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), çocuk ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), oyun ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), özenti ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.])
Devami... ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.])
hadi sava? oynayal?m sen dü?man ol ben terörist... evet ?imdi 5 dakika kadar dü?ünelim ve cevap verelim sorulara:
1: bir çocuk oyun olarak neden sava? oyununu seçer?
2: bir çocu?un hemde 6-7 ya?lar?nda bir çocu?un haf?zas?nda neden terörist kelimesi bulunur?
3: bence en vahimi; bir çocuk bir oyunda bile olsa neden terörist olmak ister???
4: kan döken, kad?n çocuk demeden öldüren insanl?k d??? bir varl??a özenti neden? neden?neden?
5: bizler çocuklar?m?z? neden insan sevgisiyle yeti?tirmiyoruz?
6: "neden senin deden bu vatan için ?ehit oldu" cümlesini neden unuttukta çocuklar?m?z terörist olmaya özenir oldu?
bu özenti niye. bu saçmal?k neden???
benim akl?m bu mant??? anlayam?yor... bir çocu?u terörist olmay? özendiren nedir? bana biri anlats?n lütfen...
ilgili yaz?lar
gönderme... ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (2)
el kaide facebook'u izliyor ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (6)
Wikipedia ; Bölücü 'mü !? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (15)
çocu?um bilgisayar ba??ndan kalkm?yor mu diyo ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (2)
Çocuklu?a dönü? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (1)
Bi'daha ! ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
çocuklar? internette koruma amaçl? oyun ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
Atl?kar?ncay? kim sevmez ki? ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) (0)
bu yaz? agabey04 ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]) taraf?ndan bildirgec.org adresli sitede yay?mlanmak üzere yaz?lm??t?r. kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz.
etiketler: terörizm ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), terör ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), terörist ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), çocuk ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), oyun ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.]), özenti ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.])
Devami... ([Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.])